Veleučilište VERN'

VERN'- pokretač projekata Otočka inicijativa i VERN' Island School

Veleučilište VERN' najveće je i najstarije privatno visoko učilište u Republici Hrvatskoj. Na njemu se danas izvodi šest preddiplomskih i pet diplomskih studijskih programa iz područja ekonomije, financija, medija, poslovnih komunikacija, turizma i ICT-a, a uskoro i dizajna. U suradnji s međunarodnom partnerskom institucijom, United Business Institutes (U.B.I.) iz Bruxellesa, na VERN'u se izvodi i međunarodni MBA program, koji studente osposobljava za uspješno poslovanje u međunarodnom okruženju.

U središtu VERN'ova obrazovnog modela su stručni poslovni studiji, utemeljeni na interaktivnoj, problemski koncipiranoj nastavi i poduzetničkom načinu razmišljanja. Cilj ovako profiliranoga obrazovnog koncepta je obrazovanje inovativnih, kompetentnih i ambicioznih poslovnih stručnjaka, čija razvijena poduzetnička kultura i osjećaj društvene odgovornosti predstavljaju temelj osobne konkurentnosti i izgradnje prosperitetne društvene zajednice.

Kao europsko, poduzetnički orijentirano visoko učilište, VERN' kontinuirano razvija međunarodnu mrežu, surađujući sa srodnim visokim učilištima i participirajući u članstvu i programima uglednih međunarodnih organizacija.

Za detaljnije informacije posjetite internetsku stranicu Veleučilišta VERN'.

 

VERN' SPORT 
PREDAVAONICA 
PROMOCIJA