VERN' Island School

 

Dobro došli u VERN' Island School, akademsko-poslovni centar u kojem možete organizirati raznovrsne akademske, poslovne i konferencijske događaje i aktivnosti u jedinstvenom mediteranskom ugođaju jednog od najljepših jadranskih otoka.

Ovisno o programskim potrebama, VERN' Island School osigurava prostorne kapacitete, tehničku podršku za događanja, cjelokupnu logistiku (prijevoz, smještaj, prehranu) te koordinaciju i planiranje programskih i ostalih edukativnih, rekreativnih i zabavnih događanja tijekom boravka na otoku (izleti, sportske aktivnosti, kulturni sadržaji...). Veleučilište VERN' na raspolaganju je kao potencijalni programski partner akademskim, poslovnim, kulturnim i drugim događanjima koja se organiziraju u centru.

 

PUČKA UČIONA 1901. 
TVORNICA RADNE ODJEĆE 2005. 
VERN' ISLAND SCHOOL 2012. 

Smještena u obnovljenoj i suvremeno opremljenoj zgradi stare viške škole, u poticajnom ambijentu koji objedinuje bogato povijesno-kulturno naslijeđe i očuvane prirodne ljepote, VERN' Island School otvorena je akademskoj i poslovnoj zajednici za različite tipove programa i okupljanja te stručnog i znanstveno-istraživačkog rada.